Select Page

У капели Православног богословског факултета, на вечерашњем молитвеном сабрању, окупио се велики број људи свих узраста како би саборном молитвом послао љубав, силу и трпљење православном народу Црне Горе. Након молебана, поруку подршке послао је истакнути професор Милош Ковић, као и председник Правословноспортског удружења Света Србија, Миљан Ћеранић. Сабранима се још обратио и председник студентског парламента Православног богословског факултета Стефан Марић, са речима подршке и охрабрења.

Студенти ПБФ-а су уз своје Епископе из древних српских епархија и уз своје сународнике и остале грађане Црне Горе који страдају. Своје молитве узносићемо како лично тако и у молебанима које планирамо да организујемо у још већем броју. Јер где су два или три сабрана у име моје, онде сам и ја међу њима. Прогон и муке су нас око Христа окупиле. Од југа Црне Горе, до севера Србије, од запада, Херцеговине до Источне Србије, сав се народ са Крста Богу моли.

Београд је уз вас, молимо вас да то имате на памети и у срцима својим. Нека ово вече буде наш завет вама, а време нека суди.

Председник Студентског парламента са студентима Православног богословског факултета Универзитета у Београду

31. децембар.2019. године

 

Pin It on Pinterest

Share This