Izaberite stranicu

Потпарол Народне Странке г.Славиша Губеринић

Потпарол Народне Странке г.Славиша Губеринић

САОПШТЕЊЕ НАРОДНЕ СТРАНКЕ

Подгорица, 20. август 2009.г. – Народна странка ће поднијети захтјев надлежним државним органима да грађанско лице Михаила Дедеића, званог Мираш, смјесте у неки  од  старачких домова којих постоје у Црној Гори,  како би престало да узнемирава црногорску јавност, својим  перформансима у којима изиграва црквеног поглавара као што је то и јуче био случај на Ивановим коритима .

Одавно је јасно да ово  лице, које је чак успјело да на себе и сваког ко му приђе руци, навуче васељенску анатему, ове перформансе изводи из егзистенцијалних а не вјерских разлога.

Од како га је супруга, госпођа Розана најурила из свог окружења, нашавши се  без посла и на улици, ово  лице  се обрело у Црној Гори и почело  представљати свештеником, што је дио власти, окупљен прије свега око Социјал демократске партије, једва дочекао, па га је  почео политички подржавати, и материјално одржавати. Тако је СДП постала прва странка у Европи, која је постала власник своје, Социјал демократске цркве.

У складу са политиком странке која га подржава и одржава, ово лице  упорно покушава више од деценије, да изазове сукобе у Црној Гори, покушавајући да упадне у имовину, једине Православне цркве која на овим просторима упркос свему постоји и живи преко осамсто година, Митрополије црногорско-приморске. Ситуација се посебно усија када појединим индивидуалним произвођачима посао са пршутама стане,  па се предвођени овим лицем устреме каменицама  на Цркву Христову и њене вјернике као што је то био случај на Преображење ове године.

Зато је вријеме да се ово лице стамбено, егзистенцијално, и што је много важно духовно растерети, тако што ће се бавити пословима примјереним свом узрасту и годинама као што су домине, не љути се човјече, или томбола. Тако би  Црну Гору, Митрополију црногорско-приморску и православне вјернике  оставило на миру.

Наравно, прије смјештаја овом лицу треба омогућити уредну и бесплатну медицинску помоћ, на коју има право сваки грађанин Црне Горе.

Портпарол Народне странке

Славиша Губеринић

Pin It on Pinterest

Share This