Izaberite stranicu

Хуманитарна организација Срби за Србе наставила је са праксом да сваке године подигне бар једну кућу из темеља на Косову и Метохији, а ако све буде по плану ове године биће саграђене чак три такве куће.

Нову кућу добила је и породица Ристић за коју су још зимус прикупљана средства у склопу велике Божићне акције наше организације под називом „Испишимо једну нову Божићну причу”.

Тако су Ристићи заједно са добротворима успјели да „испишу” ту нову причу, причу са љепшим завршетком од чувене приповијетке Достојевског.

Ристићи су, присјетимо се, из села Босце на Косову и Метохији, а кућа им је изграђена у селу Братиловце. Укупно је на изградњу и њено опремање утрошено 30.000 евра.

Из организације су истакли да посебну захвалност дугују Србима у Кини који су овај пројекат подржали донацијом од 2.300 евра. Усељењу је присуствовао и наш бивши кошаршкашки репрезентативац Марко Кешељ.

За комплетну логистику, као и увијек, била је задужена Добротворна организација Епархије рашко-призренске Мајка девет Југовића.
Извор: ИН4С

Pin It on Pinterest

Share This