Izaberite stranicu

Четврта трка Патријарха Павла одржаће се у суботу, 30. јуна 2018. године, у Београду, у организацији Спортског удружења Градски маратон, у сарадњи са Градском општином Раковица.

Трка Патријарха Павла одржава се у оквиру манифестације “Раковичко лето” која ће трајати у току јула и августа. У оквиру манифестације предвиђено је одржавање великог броја културних, забавних и других манифестација намењених грађанима Раковице, Београда и Србије, свих узраста. Трка Патријарха Павла добила је благослов од Манастира Раковица.

Овогодишња трка Патријарха Павла одржаће се у Раковици у Београду, са стартом у 18:00 часова, испред зграде Градске Општине Раковице, а у складу са правилима Атлетског савеза Србије (АСС).

Програмом трке Патријарха Павла предвиђено је одржавање следећих трка: Полумаратонска трка (21,1 Км); Трка задовољства – Раковица трчи (5,3 Км). Такође, програмом манифестације, предвиђено је да се након проглашења победника, на платоу испред ГО Раковица, одржи журка поводом отварања манифестације “4. Раковичко лето”

Право учешћа на трци Патријарха Павла имаће сви заинтересовани, који се осећају психо-физички способним за овакав вид активности.

Извор: http://savremenisport.com

Pin It on Pinterest

Share This