Izaberite stranicu

Портал Инфо-Мреже који прикупља и обрађује информације медијских служби СПЦ, данас је саопштила да је у складу са потребама ових медија, додат нови термин “освјежавања” вијести у овој мрежи.

Нови термин пријема вијести од сјутра, 07. јуна је 10:30 часова док остали термини задржавају своју сатницу: 10:30, 11:00, 15:00, 18:00 и 22:00 часова.

Од 1640 објава које се односе на актуелности из СПЦ, највише је оних које током мјесеца реализује редакција Светигоре, а одмах затим редакција Слово љубве, информативна служба СПЦ и редакција радио Беседа, саопштио је Портал Инфо-Мреже.

Портал (ван званичних црквених медија), Поуке.орг је у самом статистичком врху по броју објава (од 1100 актуелности), што износи готово 15% целокупне евиденције Инфо-Мреже.

Највећа продукција вијести је у 11 часова док су поподневни пријеми у 15 и вечерњи у 22  уједначени бројем објава.
Инфо-Мрежа СПЦ прикупља и обрађује информације медијских служби Епархија, које су редакцијама доступне кроз аутоматизовани систем и WEB апликацију. Мрежа мјесечно депонује просјечно 1640 различитих вијести СПЦ из 35 редакција, сортира према извору и дистрибуира у систем чланица мреже.

Мреже активно и јавно дјелује од 01. јануара 2018. године и током овог периода тестирала је протоколе и периоде “освјежавања” који су у складу са медијским дјеловањем служби СПЦ.

Статистичке информације које Мрежа обрађује захваљујући намјенским алгоритмима; пружају изузетну слику медија СПЦ (не рачунајући предности централизоване архиве), која је добар градивни материјал за анализу рада и детектовање могућности за побољшање активности медија који су у служби наше Цркве.

 

Pin It on Pinterest

Share This