Izaberite stranicu

Коло српских сестара ,,Свети Апостол и Јеванђелист Марко” из Подгорице позива све заинтересоване да узму учешће у прослави Светог апостола и јевађелисте Марка, небеског заштитника овог друштва.

Припремни састанак  у вези организационо – техничких припрема Марковдана је отвореног типа за све чланице (садашње и будуће) а одржаће се у уторак, 24. априла у 18 часова у просторијама Кола српских сестара, које се налазе код Храма Христовог Васкрсења у Подгорици.

Друштво позива све сестре које желе да се баве хуманитарним радом, да се активно укључе у њихов рад и у складу са традицијом пруже руку помоћи онима којима је она неопходна.

Чланство у Колу је на добровољној основи а идеална прилика за све нове чланице је управо овај припремни састанак на коме могу да се информишу о свим детаљима везаним за овај милосрдни, добротворни рад.

Коло српских сестара ,,Свети Апостол и Јеванђелист Марко” недавно је организовало акцију прикупљања одеће и обуће коју је јуче подијелило онима којима је овај вид помоћи потребан.

Из овог удружења моле оне који желе да уступе дјечију опрему, дио покућства или техничке робе да претходно контактирају Секретаријат Кола како би се прво евидентирали  они који су заинтересовани за ту врсту помоћи.

Из Кола подсјећају да поред материјалне помоћи појединци, фирме, установе могу да уплате и новчана средства која ће такође бити усмјерена социјално угроженим категоријама.

За све информације на располагању су чланови Секретаријата кола:

Олга Стојановић 067/209-938 stojanovicolga0@gmail.com

Винка Вујић 067/625-061

Зора Ћетковић 069/021-627

Неда Андрић

Елза Бибић elza.bibic@yahoo.com

Бр. жиро рачуна: Коло српских сестара  550-3667-43 код Сосијете Женерал Банке

                                                                   Елза Бибић

Pin It on Pinterest

Share This