Izaberite stranicu

Митрополит црногорско приморски Амфилохије је у телефонском разговору са предсједником Нове српске демократије Андријом Мандићем, изјавио бригу за судбину лидера Декократског фронта и пожелио им добро здравље и срећу
Како ИН4С сазнаје из посланичког клуба НСД митрополит Амфилохије је забринут због новонастале ситуације карактеришући овакав потез власти као довођење Црне Горе до амбиса. Митрополит је поручио Мандићу да добро зна да су представници ДФ-а храбри али да очекује да покажу и мудрост, и да се нада да ће им те особине бити водиље у доношењу одлука.

Андрија Мандић у разговору са Митрополитом Амфилохијем

Мандић је саопштио да су он и колеге из ДФ одлучни да ову ствар изведу до краја и да то нико не може довести у питање. Он се захвалио митрополиту на позиву и благослову који је добио.
Мандић и предсједник Демократске народне партије Милан Кнежевић су заједно са посланицима Демократског фронта у скупштинским канцеларијама гдје чекају дањи расплет ситуације. Недуго након окончања скупштинске сједнице на којој су режимски посланици укинули имунитет посланицима Мандићу и Кнежевићу, функционери ДФ су тражили да се народ мирно разиђе.

Извор: Ин4С

Фото: Преузето са portalanalitika.me

Pin It on Pinterest

Share This