Izaberite stranicu

У манастиру Подмаине у Будви ће 2. и 3. октобра бити одржан Међународни научни скуп ”Религија, политика, право”.

Организатор скупа је Митрополија црногорско-приморска у сарадњи са Институтом за упоредно право и Центром за проучавање религије и вјерску толеранцију и на њему ће учествовати четрдесетак еминентних иностраних и домаћих научника из ових области.

Отварање скупа предвиђено је за петак, 2. октобра у 9 часова, када ће се учесницима скупа обратити Митрополит црногорско-приморски Господин Амфилохије, др Јован Ћирић и проф. др Мирољуб Јевтић.

Учесници скупа ће у недјељу, 4. октобра у Цетињском манастиру присуствовати Архијерејској литургији, коју ће Митрополит Амфилохије служити са свештенством са почетком у 9 часова.

Р. В.

Најавни прилози Радија Светигоре о Међународном научном скупу “Религија, политика, право”

jevtic

[wpaudio url=”http://www.svetigora.com/audio/download/17588/Religija_politika_pravo_Oljin_prilog.mp3″ text=”Разговар са проф. др Јованом Ћирићем, директором Института за упоредно право и проф. др Мирољубом Јевтићем, редовним професором на Факултету политичких наука у Београду, оснивачем и главним и одговорним уредником часописа Политикологија религије”]

v.-dzomic_0[wpaudio url=”http://www.svetigora.com/audio/download/17587/Razgovor%20sa%20dr%20veliborom%20Dzomicem.mp3″ text=”Разговор са протојерејем-ставрофором др Велибором Џомићем”]

Оливера Балабан

Pin It on Pinterest

Share This