Select Page

Школа вјеронауке Парохије паштровске „Свети Василије Острошки“ са Светог Стефана у суботу и недјељу, 8. и 9.  априла 2023. године, на шеталишту испод Поште у Будви организује другу по реду манифестацију „Васкршњи хуманитарни базар”, са почетком у 11 часова.

Током дводневног хуманитарног базара, који ће бити одржан у Лазареву суботу и Цвијети, ученици вјеронауке заједно са својим родитељима и вјероучитељима, представиће своје рукотворине у виду разних делиција, бојанки, дрвених јаја, честитки, корпица, томболе и других производа васкршње тематике, а све скупа биће праћено дјечијим духовним пјесмама, како би се дочарао један од најљепших празника који нам предстоји – Васкрс.

Поштовани пријатељи и грађани Светог Стефана, града Будве, и сви који боравите у овим дивним крајевима, имајући у виду да се налазимо у данима свечаног Христовог уласка у град Јерусалим, Лазареву суботу и празник Цвијети који нас уводе у тајну празника над празницима Васкрсења Господњег, нарочито у овим данима поста требало би да имамо израженију потребу и осјећај за даривањем, стога вас позивамо да искористите прилику и да заједно са нама узмете учешће у овом догађају и подржите труд и рад наших ученика вјеронауке и њихових родитеља, који им помажу у томе.

Куповином производа на базару или својом донацијом учествујете у прикупљању средстава која ће бити усмјерена ученицима школе вјеронауке у циљу остваривања нових ваннаставних активности и потреба рада саме школе.

Школа вјеронауке Парохије паштровске

протојереј Драгослав Ракић
Тудоровићи – Свети Стефан

Pin It on Pinterest

Share This