Izaberite stranicu

Његово преосвештенство Епископ будимљанско-никшићки г. Јоаникије посјетио је јуче, 22. јула, породицу Фемић из села Брзава код Бијелог Поља, који су, прије неколико дана, остали без крова над главом, услед пожара у којем је изгорела њихова кућа.

Владика је, приликом посјете, уручио помоћ и благословио да Фемићи уз помоћ људи добре воље, ускоро, добију нови дом.

У тренутку несреће, нико од ове многочлане породице није се затекао у кући, јер су били на пољским радовима. У приземљу куће живјеле су породице браће Радована, Милорада и Донка са мајком.

Породица Фемић је без икаквих примања, а у пожару им је све уништено. Врло брзо, у помоћ су им притекли рођаци, који су почели са скупљањем новчаних средстава. Чланови породице Фемић смјештени су у околним кућама и поред хране, потребна им је и гардероба.

Сви који желе да помогну ове невољнике, то могу да учине уплатом на број жиро рачуна код Прве банке: 535-0700200153199-59, на име Милорад Фемић.

Владика Јоаникије обишао радове на Цркви Светих Константина и Јелене

Епископ будимљанско-никшићки г. Јоаникије обишао је јуче и Храм Светог цара Константина и царице Јелене, који се гради у бјелопољском намјесништву и благословио наставак радова.

Извор: Епархија будимљанско-никшићка

Pin It on Pinterest

Share This