Izaberite stranicu

Још једном се као тачна показала реченица „Желим ти пара, здравља и весеља, а све остало има код Кинеза“, па су тако новинари Pressonline-а у њиховој радњи затекли и – иконе. Од малих икона за сто, преко нешто већих формата, па све до свећњака са ликом светаца, уз који добијате чак и брикете и тамјан – све то можете купити у кинеским радњама. Цене се крећу од 150 динара, па до 1.190, колико је потребно издвојити за свећњак са прибором за кађење.
На дрвеним предметима нашли су се наши највећи свеци, као што су Јован Крститељ, Свети Никола, али и Богородица и Исус Христ. На декларацијама пише да су сви ови производи израђени у Кини и увезени у Србију. На полици међу свецима нашао се и нико до првог аса тениса – Новака Ђоковића! Држач за оловке са сликом нашег тенисара може красити ваш сто за 250 динара.
Да неукус нема границе, показује и отварач за флаше са сликом Богородице, који је уједно и магнет за фрижидер. Мотив Исусове мајке се може наћи и у облику пластичног рама и огледала.
Кинези продају и флашицу домаће шљивовице, уз натпис на ћирилици „Попиј једну, ваља се!“, а овај комплет кошта 790 динара.

Извор: Ин4С

Pin It on Pinterest

Share This