Izaberite stranicu

Протојереји-ставрофори Видо Вуковић Предраг Видаковић

БИЈЕЛА, 12. ЈАНУАР – (Светигора прес) – Црквена општина Бијела код Херцег Новог и Коло српских сестара које ради при овој црквеној општини добили су, вриједан поштовања, добротворни прилог из Енглеске, коју је обезбиједио протојереј-ставрофор Видо Вуковић са својим парохијанима. Он је свештеник у овој земљи преко тридесет година. Помоћ се састоји у одјећи, обући, храни, школском прибору и другим потребштинама, рекао је за радио Светигору протојереј–ставрофор Предраг Видаковић, парох у Бијелој. Отац Видо је рођени Бијељанин, па и поред чињенице да је прије неколико деценија отишао одавде, не заборавља мјесто и људе мјеста гдје је рођен и одрастао.

У остваривању и реализацији овог прилога велику заслугу има и господин Филип Шорхауз, директор Црвеног крста за Источну Европу као и господин Лазар Говоруша који је заједно са оцем Видом довео камион са робом. За добротворе и приложнике Црквена општина Бијела је додијелила захвалнице најзаслужнијима.

Отац Видо и његови сарадници су најавили нову помоћ већ у марту ове године.

Н. П.

[wpaudio url=”http://www.svetigora.com/audio/download/12155/11_01_2013_pomoc_za_bijelu.mp3″ text=”Прилог Радија Светигора”]

Pin It on Pinterest

Share This