Select Page

Девету годину за редом хуманитарна организација „Сви за Космет“ покренула је акцију за новогодишње пакетиће деци Косова и Метохије.

„Након прошлогодишњег успеха, када смо сложно, уз помоћ племенитих људи, спровели акцију сакупљања прилога у више од 110 градова у 13 држава света и поделили 16.700 пакетића укупне вредности око 400.000 евра, позивамо све да то добро дело поновимо и ове године. Током прошлогодишњег подухвата обрадовали смо пакетићима малишане у чак 234 места, а убеђени смо да ћемо, захваљујући грађанима великог срца и друштвено одговорним компанијама, тај резултат поновити и ове године. Сви заинтересовани акцији се могу прикључити донирањем слаткиша, играчака и новца за прављење празничних пакетића за малишане“, саопштили су из ове хуманитарне организације.

Информације о пунктовима на којима можете волонтерима организације „Сви за Космет“ предати ваше поклоне, као и инструкције за све врсте електронских донација, налазе се на страници: https://szkizvestaji.info/paketici-za-decu-na-kosovu-i-metohiji-2024/

Прикупљање дарова траје до 29. децембра, а пакетићи ће бити подељени за Српску нову годину и Савиндан, а у склопу ове акције, како је најављено, помоћ ће бити подељена и одређеном броју угрожених породица и светиња у јужној српској покрајини.

Списак новчаних донатора биће вођен транспарентно на интернет презентацији организације „Сви за Космет“ из које поручују: .“Заједно можемо много. Улепшајмо им празнике и у ове дане великих искушења измамимо осмехе“.

Хуманитарна организација „Срби за Космет“, контакт: 0644050484; hoszkbg@gmail.com

 

Pin It on Pinterest

Share This