Select Page

Уручењем пехара и захвалница, јуче је у Бару завршен други хуманитарни турнир у малом фудбалу, током којег је прикупљено 3.000 евра за помоћ манастиру Девич на Косову и Метохији.

Учешће је узела укупно 21 екипа, а од тога се 14 такмичило. У уторак су одржане утакмице групне фазе, а у сриједу утакмице четвртфинала, полуфинала и финала.

Треће мјесто освојила је екипа „Македонско“, друго мјесто припало је екипи „Рипшпеда“, док је заслужено прво мјесто припало екипи „Парохија Крушевац“.

Гледаоци су уживали у добром фудбалу, фер плеју и пријатељској атмосфери која је испратила овај дводневни догађај.

Посебно интересовање публике изазвала је ревијална утакмица женских екипа подмлатка и ветеранки КУД-а „Свети Јован Владимир“.

Турнир је био хуманитарног карактера, а јуче и данас је прикупљено 3.000 евра за помоћ манастиру Девич на Косову и Метохији.

Организатори, Црквена општина Бар и ДДДК „Свети Јован Владимир“, су исказујући благодарност свим учесницима и донаторима турнира, упутили позив на још једну хуманитарну акцију:

„Позивамо све људе добре воље да нам се 10. јуна придруже у акцији добровољног даривања крви која ће почети у 8 часова у крипти Саборног храма Светог Јована Владимира и трајати до 14 часова.“

Турнир у малом фудабалу играо се у оквиру манифестације “Дани Светог Јована Владимира”, која се одржава од 28. маја до 10. јуна у Бару.

Нела Дабановић

фото: Дејан Вукић

Pin It on Pinterest

Share This