Select Page

Христос васкрсе!

У сусрет васкршњој радости, Kатихетски одбор Митрополије црногорско-приморске, организовао је мали наградни конкурс за најљепше Васкршње јаје дјеце полазника школа вјеронауке у Митрополији. Циљ овог такмичења било је прикупити што више офарбаних јаја које су дјеца шарала са својим вјероучитељима. Током претходних пар дана пристизали су радови, а стручни жири је потом одабрао побједнике.
Пристигао је велики број фотографија, тако да је жири имао велики посао пред собом, да одабере најужи избор од 10 јаја, од којих су издвојили прва три мјеста.

Овогодишњи жири чинили су: госпођа Бојана Вујић, магистар ликовне умјетности из Бајине Баште и господин Бранислав Марковић, академски сликар из Новог Сада.

Трећу награду освојила је петогодишња Ксенија Јелушић из Јеленка, другу награду дванаестогодишњи Павле Вуковић из Подгорице, а побједница овогодишњег конкурса је шестогодишња Атанасија Радовић из Бара.
Свим ђацима и њиховим наставницима честитамо и захваљујемо се на великом интересовању и труду, са надом да ће убудуће бити што више оваквих догађаја.
Остајући у Васкршњој радости топлине дана Христовог Васкрсења, кличемо:

Христос васкрсе, радост свијету донесе!

Катихетски одбор

Pin It on Pinterest

Share This