Izaberite stranicu

Хуманитарна организација Епархије рашко-призренске – Мајка девет Југовића – Народне кухиње на Косову и Метохији саопштила је да су у протеклом периоду добили веома значајну донацију, у износу од 5.000 евра, од Хуманитарног омладинског клуба Млади за Космет из Подгорице.

“Наиме, ови храбри млади људи су успели да успешно реализују хуманитарну акцију у прикупљању средстава која би решила потребе Народних кухиња у датом тренутку. Потреба се јавила у набавци брашна за кухиње, као и кукуруза за фарме које функционишу под окриљем Епархијске добротворне организације Мајка девет Југовића, што је прикупљена донација у вредносном износу од 5.000 евра и успела да покрије.

Ови дивни људи увек плене својом енергијом и својим непрекидним радом, па нас самим тим подстичу да увек идемо даље. У складу са могућностима су се увек радо одазивали да помогну и та помоћ је пажљиво стизала у тренуцима када је најнеопходнија.

Не можемо довољно да им се захвалимо осим да им пожелимо пуно напретка и свега доброг што Господ може да пружи. Захвални и благодарни са поносом истичемо ову донацију”, објавила је на свом сајту добротворна организација Мајка девет Југовића.

 

Pin It on Pinterest

Share This