Izaberite stranicu

Чланови организације „Михољски Збор“ поделили су овог викенда пакетиће малишанима са Косова и Метохије у склопу акције под слоганом „1.000 пакетића за 1.000 осмеха“, известио је портал КОССЕВ. Представници организације са седиштем у Црној Гори дошли су овог викенда на у јужну српску покрајину како би уручили малишанима пакетиће и како би им макар мало улепшали предстојеће празнике, рекао је за овај портал члан Збора господин Мирослав Живковић. Акција “Михољског збора” трајала је протеклих месец и по дана, а завршена је 25. децембра.

Њих су дочекали чланови одбора ове организације из Грачанице, након чега су заједно обишли села Бање, Суво Грло и Црколеж. Током другог дана посете обишли су школе и вртиће у Витини, Гњилану, Сушици, Кметовцу, Партешу, Коретишту, Шилову и Кусцу. Тамо су их дочекала насмејана лица деце којој су поделили пакетиће, казао је Живковић.

У склопу акције „1.000 пакетића за 1.000 осмеха“, на Косову и Метохији је подељено око 600 пакетића, док је осталих 400 додељено деци у Црној Гори.

Извор: Портал КОССЕВ

Pin It on Pinterest

Share This