Izaberite stranicu

У акцији прикупљања помоћи за народне кухиње на Косову и Метохији, захваљујући донацијама више од 120 приложника, током новембра прикупљено је више од 4.000 евра, саопштили су „Млади за Космет“ из Подгорице. Подсјећајући да ће акција трајати и током децембра, из ове хумантиране организације позивају све људе племенитог срца да узму учешће у овој акцији и помогну да наша браћа и сестре на Косову и Метохији не буду гладни.

Првобитно постављени циљ акције је био да се сакупи 5000 евра, које су биле намијењене Народним кухињама на Косову и Метохији, али већ је извјесно да ће тај циљ бити премашен:

“По благослову Његовог високопреосвештенства Митрополита црногорско-приморског г. Јоаникија, од средстава прикупљених преко 5000 евра помоћи ћемо вишедјетне породице, и традиционално учествовати и у прикупљању новогодишњих пакетића за најмлађе широм Косова и Метохије. Зато још једном позивамо све да и децембру наставе са добротворним прилозима и помогну успјешну реализацију ове акције”, поручили су Хуманитарног омладинског клуба „Млади за Космет“.

Народне кухиње на Косову и Метохији (Добротворна организација Епархије рашко-призренске ,,Мајка девет Југовића”) свакодневно брину о више од 2.000 социјално најугроженијих људи којима обезбијеђују топао оброк и труде се да буду подршка свакоме коме је то неопходно.

Средства се могу уплатити на:

Жиро рачун 510-93398-79 (ЦКБ)

Paypal сервис: hokmzk.paypal@gmail.com

Сврха уплате: Донација

Весна Девић

Pin It on Pinterest

Share This