Izaberite stranicu

Најмање четири особе у ноћи између 2. и 3. маја вријеђале су попадију Ивану Кривокапић, супругу которског свештеника Немање Кривокапића, након што их је упозорила на недолично понашање.

Которани вршили су нужду (уринирали) на улазним вратима цркве Светог Николе у Старом граду, а када их је супруга которског пароха, са прозора оближњег парохијског дома, критиковала због тога, почели су да је вријеђају и на националној основи. Она је рекла да су такође бацали стаклене предмета према њеној кући и наставили да је вријеђају и да јој пријете. Госпођа Ивана је позвала полицију и одмах након пријаве, полицијска патрола је упућена на лице мјеста

“Одмах је на лице мјеста упућена патрола која је у близини… Испред кафе бара ‘Карампана’ примијетили су неколико лица, да би се та група удаљила трчећим кораком када су опазили полицајце… Након обављеног разговора са И. К. и предоченог снимка са лица мјеста, оперативним радом дошло се до податка да су на тргу била присутна четири лица. Три лица су обезбијеђена и од њих су прикупљена обавјештења”, казали су из УП и додали да је о догађају обавијештен и дежурни тужилац у Основном државном тужилаштву у Котору.

“Који је саопштио да ће се изјаснити о квалификацији дјела након прикупљених обавјештења, снимака са надзормих камера и других доказа. Рад полиције на утврђивању свих чињеница и идентификовању лица, као и њихове појединачне одговорности у овом догађају је у току”, рекли су из Управе полиције, а Аџић, Банићевић и Кривокапић ноћ провели у притворским просторијама.

Извор: Вијести/ИН4С

Pin It on Pinterest

Share This