Izaberite stranicu

Хуманитарна организација “Лајфлајн” Чикаго преко Фондације Принцезе Катарине обезбедила је неопходну помоћ за Косово и Метохију, саопштила је Краљевска породица Србије.

Десет српских породица из општина Ново Брдо и Грачаница добиле су пакете помоћи који се састоје у основним животним намирницама, конзервираној храни и средствима за хигијену. Поред тога, тридесеторо деце која живе у селима Зебинце, Прековце, Бостане и Грачаница, добила су зимске јакне.

“Њ.К.В. Принцеза Катарина захвалила је организацији “Српске мајке против глади” коју чине четири Кола српских сестара из парохија: Светог Саве (Мерилвил, Индијана), Светог Илије (Мерилвил, Индијана), Светог Ђорђа (Шерервил, Индијана) и Светог Ђорђа (Источни Чикаго, Индијана), на њиховој великодушности и подршци коју пружају српском народу на Косову и Метохији, бавећи се хуманитарном раду у претходних 25 година, помажући и подржавајући децу избеглице и расељене породице из наше отаџбине.

Пакети помоћи поделио је председник општине Ново Брдо г. Светислав Ивановић, испред цркве Свете Богородице у селу Бостане, у присуству свештеног лица.”

Извор:  Краљевска породица Србије

Pin It on Pinterest

Share This