Izaberite stranicu

Апсолутно је немогуће без милостиње стићи макар и до врата Царства небеског. По ријечима Светог Јована Златоустог, милостиња, а кроз њу љубав и радост која се тим доброчинством испољава, оне који су у невољи тјеши, а оне који чине милостињу издиже степеницу више ка вратима Царства небеског.

Тако и овог Божића,  Добротворни  фонд “Човјекољубље” Митрополије црногорско-приморске је самостално, као и уз сарадњу са другима, подијелило поклоне дјеци.

У сусрет најрадоснијем празнику рођењу Богомладенца, ношени  духовним вредностима које треба да прати милосрдна дјелатност, “Човјекољубље” је са доброчинитељима Фејсбук групе “Доброта лијечи” реализовао акцију прикупљања и подјеле пакета за дјецу из двадесет пет породица, односно за шездесет шесторо дјеце.

Такође, представници „Човјекољубља“  данас су посјетили штићенике Завода „Комански мост“. Том приликом уручено је сто петнаест поклон пакетића – дар острошке светиње за штићенике и запослене у тој установи, и четрдесет четири поклон пакета и за дјецу самохраних родитеља на Жабљаку и  Дневном центтру за дјецу ометену у развоју у Бјелопавлићима.

 

Pin It on Pinterest

Share This