Izaberite stranicu

Амбасадор Сједињених Америчких Држава за вјерске слободе Сем Браунбек упутио је писмо Митрополиту Амфилохију, у којем му је пожелио брз и потун опоравак.

У писму амбасадора Браунбека стоји:

“Ваше високопресвештенство, драги Митрополите Амфилохије,

Био сам забринут кад сам чуо да сте се разбољели прошлог мјесеца. Желим вам брз и потпун опоравак. Пандемија COVID-19 није заобишла ниједну заједницу на свијету. Вјерујем да се о Вама добро брину и да ћете с вјером све пребродити.

Кроз дјелатности каква је и наша недавна донација Црвеном крсту Црне Горе, Сједињене Државе помажу пријатељима и партнерима да превазиђу изазове током ове пандемије.

Надам се да ћете бити добро и да ћете бити у могућности да нам се придружите сљедећег мјесеца у виртуелном дијалогу са другим верским лидерима са западног Балкана. Сазваћу лидере западног Балкана на виртуелној конференцији како бисмо разговарали о заједничким изазовима, визијама и дјелатностима у циљу поспјешивања сарадње међу вјерским заједницама. Искрено се надам да ћете бити у могућности да нам се придружите и да својом стручношћу допринесете дискусији. Позивницa ће Вам бити убрзо прослијеђена.

Знајте да Вам Ваши пријатељи у Сједињеним Државама желе свако добро.

Срдачан поздрав,

амбасадор Сем Браунбек”

Р.В.

Pin It on Pinterest

Share This