Izaberite stranicu

У понедјељак, 02. фебруара 2015.ггодине, у Угљевику је одржан “Епархијски турнир у малом фудбалу” по благослову Његовог Преосвештенства Епископа зворничко-тузласког г. Хризостома.

На турниру је учествовало седам екипа из Архијерејских намјесништава: угљевичко-јањског, бијељинског, зворничког, брчанског, добојског, теслићког и модричко-градачачког. Домаћин турнира било је Архијерејско намјесништво угљевичко-јањско. Екипе су биле подијељене у двије групе и послије групне фазе такмичења у полуфиналу су се састале екипе бијељинског, теслићког, угљевичко-јањског и добојског намјесништва. Послије неизвјесних полуфиналних утакмица у финалу су се састале екипе бијељинског и добојског намјесништва. У финалу је побиједило Архијерејско намјесништво бијељинско а треће мјесто је заузело теслићко намјесништво послије успјешнијег извођења пенала.

Након спортског дијела, дружење је настављено уз вечеру и додјелу пехара. Специјалну награду, фудбалску лопту, добила је екипа која је примила највише голова а то је Архијерејско намјесништво зворничко.

Све утакмице су судиле професионалне судије, Ракић Бошко и Ђукић Стефан, из Угљевика. За домаћина следећег турнира јавило се Архијерејско намјесништво брчанско.

Јереј Ненад Савић

Извор: Епархија зворничко-тузланска

Pin It on Pinterest

Share This