Izaberite stranicu

ПОДГОРИЦА, 10. ЈУНА (Светигора прес) – Подручна јединица МУП-а у Подгорици поново је, четврти пут одбила захтјев протојереја-ставрофора Велибора Џомића за одобрење привременог боравка по основу спајања породице, јавља радио Антена М.

У изјавио подгоричком радију Антена М, отац Џомић је рекао да је зачуђен таквом одлуком. “Поготово, јер је МУП као другостепени орган недавно уважио моје жалбене разлоге и раније поништио законито првостепено рјешење. Не могу да вјерујем да је у року од само три дана, подручна јединица у Подгорици, брзопотезно донијела рјешење, а да није водила поступак, тако да сматрам да ће и ово рјешење да падне”.

“Право да вам кажем, не знам што да мислим о таквом начину поступања, просто мислим да МУП има велики проблем да докаже чињеницу да ја било којим својим дјелом, радњом или на било који начин угрожавам националну безбједност Црне Горе. Из тог разлога, они праве оваква дилатантска рјешења, како ми не би могли да уђемо у расправу о меритуму ствари. Ја једва чекам расправу, да се утврди, како је и чиме је, свештеник СПЦ-а Велибор Џомић угрожавао националну безбједност Црне Горе”, казао је Џомић.

Он додаје да је већ уложио жалбу на одлуку МУП-а. “Надам се да ће МУП као другостепени орган и овог пута уважитити жалбене разлоге, јер орган, понављам, уопште није водио поступак, нити ме је обавијестио тако да су то почетничке, дилатантске грешке подручне јединице МУП-а у Подгорици”.

Р.В.

Pin It on Pinterest

Share This