Izaberite stranicu

Подгорица, 9. мај 2013. (Портал Ин 4 С) – У петак 10. маја на Tргу Републике у Београду, са почетком у симболичких 12:44, одржаће се велики народни митинг ОСТАЈЕМО У СРБИЈИ против Бриселског споразума, а према сазнањима портала ИН4С на митингу ће говорити и Митрополит црногорско-приморски Амфилохије.

Протест „ОСТАЈЕМО У СРБИЈИ“ организују Срби са Косова и Метохије.

Представници општина са сјевера Косова и Метохије позвали су грађане Србије и Републике Српске да дођу на велики народни митинг у Београду 10. маја и дају подршку опстанку институција Републике Србије и српског народа на Косову и Метохији.

“Подржимо браћу са Косова и Метохије и њихов захтев за поштовање Устава, закона и институција државе Србије, а против бриселског споразума и капитулације. Стоп капитулацији и окупацији, Данас Митровица – сутра Суботица, Данас Зубин поток – Сутра Бања Лука, Данас Косово и Метохија – Сутра Република Српска”, наводи се у позиву организационог одбора скупа “Остајемо у Србији”.

У позиву је наведено да ће скуп имати надстраначки карактер, тако да се учесници уздрже од истицања страначких или неких других обиљежја, осим државних симбола Републике Србије.

Почетак скупа заказан је за 12.44 часова на Тргу Републике у Београду.

Pin It on Pinterest

Share This