Izaberite stranicu

[picasa width=“570″ height=“440″ autoplay=“1″ showcaption=“0″]http://picasaweb.google.com/mitropolija.ct/42011[/picasa]

ХЕРЦЕГ НОВИ, 5. јануара – По благослову Његовог Високопреосвештенства Архиепископа Цетињског Митрополита Црногорско-приморског Господина АМфилохија, Црквени хор „Рождество“ из Бијеле, заједно са својим парохом протојерејем-ставрофором Предрагом Видаковићем, на 19. обљетницу свога постојања, уз помоћ и подршку Кола српских сестара из Херцег Новог и Бијеле, а под покровитељством Општине Херцег Нови, одржао је свој традиционални Божићни концерт 4. јануара 2011. године у дворани „Парк“ у Херцег Новом.

Ријечи архипастирске бесједе присутном народу у препуној дворани „Парк“ упутио је Високопреосвећени Митрополит Г. Амфилохије. У програму су учествовала дјеца са вјеронауке при цркви Полагања Ризе Пресвете Богородице у Бијелој, чији је вјероучитељ ђакон Небојша Вуловић, појци пјевнице при бијељској цркви, којима руководи Новица Зечевић и Хор „Рождество“ под руководством диригента Иване Комненовић. Хор се на концерту представио духовним и свјетовним композицијама, међу којима су и оне божићне, помало заборављене, пјесме, које су се у Боки пјевале на Божић.

На крају концерта, свима присутнима, у име Хора „Рождество“, захвалио се предсједник хора ђакон Небојша Вуловић и позвао све присутне на послужење и дружење у холу дворане „Парк“.

ђ.Н.В.

Pin It on Pinterest

Share This