Izaberite stranicu

Школа вјеронауке парохије паштровске „Свети Василије Острошки“ са Светог Стефана у суботу, 16. априла 2022 године, на шеталишту испод Поште у Будви, организује прву по реду манифестацију „Хуманитарни Васкршњи базар” са почетком од 11 часова.

Током једнодневног  Васкршњег базара, који ће бити одржан у Лазареву суботу, ученици вјеронауке заједно са својим родитељима и вјероучитељима, представиће своје рукотворине у виду разних делиција, бојанки, дрвених јаја, честитки, корпица, томболе и других производа Васкршње тематике, а све скупа биће праћено дјечијим духовним пјесмама, како би се дочарао један од најљепших празника који нам предстоји – Васкрс.

Поштовани пријатељи и грађани Светог Стефана, града Будве, и сви који боравите у овим дивним крајевима, имајући у виду да се налазимо у данима свечаног Христовог уласка у град Јерусалим, Лазареву суботу и празник Цвијети који нас уводе у тајну празника над празницима Васкрсења Господњег, нарочито у овим данима поста требало би да имамо израженију потребу и осјећај за даривањем, стога вас позивамо да искористите прилику и да заједно са нама узмете учешће у овом догађају и подржите труд и рад наших ученика вјеронауке и њихових родитеља, који им помажу у томе.

Куповином производа на базару или својом донацијом учествујете у прикупљању средстава која ће бити усмјерена ученицима школе вјеронауке у циљу остваривања нових ваннаставних активности и потреба рада саме школе.

Школа вјеронауке парохије паштровске

Протојереј Драгослав Ракић
Тудоровићи – Свети Стефан

Pin It on Pinterest

Share This