Izaberite stranicu

На празник Светог апостола Андроника и Свете Јуније, 30. маја, током Свете архијерејске литургије, коју је у Цркви Светих архангела у манастиру Ждребаоник служио Његово високопреосвештенство Архиепископ цетињски и Мтрополит црногорско-приморски господин Амфилохије, у чин чтеца је рукопроизведен дипломирани теолог господин Неђељко Кнежевић.

Неђељко Кнежевић је рођен 29. 03.1992. године у Жабљаку; основну школу је завршио у Данилограду, након чега уписује и завршава Медицинску школу у Подгорици. Православни богословски факултет Светог Василија Острошког у Фочи завршава у октобру 2019. године.

Дужи низ година господин Неђељко Кнежевић је активни члан Православног братства Свети Арсеније из Даниловграда и појац у Саборном храму Свете Текле у Данилограду.

С радошћу истичемо да је господин Кнежевић пети члан Православног братства Свети Арсеније који прима чин чтеца руком нашег оца и Митрополита. Надамо се да ће, узрастајући у вјери и побожности, бити добри посленик архипастира Христа Бога нашега.

Православно братство Свети Арсеније

Pin It on Pinterest

Share This