Select Page

Испред зграде Уједињених нација у Женеви данас се одржава скуп подршке српском народу и светињама у Црној Гори. Срби из свих крајева Европе окупиће се и поручити оно што се данима чује у Црној Гори: Не дамо светиње! И група Херцеговаца је кренула на пут ка Женеви, преноси Требиње данас.

Међу онима који су из Требиња пошли за Женеву је и Милош Елез. Сматра да је данас више него икада потребна подршка српском народу. Тог мишљења је и Блажо Грковић. Каже да је дужност, а и обавеза Херцеговаца да помогну Србима у Црној Гори.

Милица Грдинић Елез рођена је Никшићанка која сада из Требиња подржава своју родбину и све Србе у Црној Гори. Јуче је испратила супруга на пут за Женеву .

„Дошла сам да испратим и пружим подршку коју он на овај начин пружа мени и мом народу у ЦГ. Европа треба да зна да смо ми Срби уједињени без обзира одакле долазимо“, поручује Милица.

Скуп подршке Митрополији црногорско- приморској и Србима у Црној Гори у њиховој борби за српске светиње заказан је за данас. Очекује се присуство српског народа из свих крајева Европе.

Извор: Требиње данас

 

Pin It on Pinterest

Share This