Select Page

„Вијести“ преносе данашњу изјаву директора Опште болнице у Пљевљима Едуара Лаловића који је казао да током ноћи и јутра у ту болницу нико није примљен са преломом кука и кључне кости „како је то у свом саопштењу навела Митрополија црногорско-приморска“ .

Он је рекао да су у болницу примљене  четири особе, који су актери синоћне блокаде пута на мосту у Ђурђевића Тари, међу којима је био и један полицајац.

„Према извјештају који сам добио од доктора, који је до јутрос до седам сати био дежурни љакар, у болницу су доведене четири особе. Међу повријеђенима је био и један полицајац. Сви су имали лаке тјелесне повреде и након прегледа у пљеваљској болници отпуштени су кућама“, рекао је Лаловић Вијестима.

Захваљујемо господину Лаловићу што је потврдио наше писање да је на мосту на Ђурђевића Тари било повријеђених учесника протеста који су примљени у пљеваљску болницу, и то не двојица, него тројица плус један полицајац, што је јавности дао прецизне информације о каквим повредама се ради и благодаримо Господу што су у питању лакше повреде.

Наши извори су рекли да се ради о повредама кука и кључне кости, али, наравно, ми нијесмо здраствена установа да бисмо могли стручно утврдити какве су повреде у питању.

 

Pin It on Pinterest

Share This