Izaberite stranicu

Представници Удружења за нестала лица „Косовски страдалници“ из Београда посетили су Ресурсни центар за нестала лица у Приштини и положили цвеће на споменик посвећен несталим лицима на Косову.

Координатор Удружења породица киднапованих и несталих на КиМ, Милорад Трифуновић је у телефонској изјави за РТВ КиМ рекао да је са представницима Удружења „Косовски страдалници“ из Београда, разговарао о даљој сарадњи и проналаску решења за брже откривање свих несталих особа, без обзира на националност.

„Потребно је повећати притисак на власт, како у Београду тако и у Приштини, да раде на расветљавању судбине несталих“, рекао је Трифуновић и поручио властима да постоји још места „за копање“.

„Осим копања на истим местима на којима се и даље ништа не проналази, треба се копати на новим локацијама, потребни су авионски снимци оних који су нас бомбардовали, који су тим снимцима и открили Батајницу“, казао је Трифуновић.

Ресурсни центар за нестала лица у Приштини већ три године функционише мултиетнички, рекао је Трифуновић. Следећи састанак, како је најавио биће у Београду.

Pin It on Pinterest

Share This