Select Page

Донација у висини од 2.500 евра која је пристигла од стране Хуманитарног омладинског клуба „Млади за Космет“ из Подгорице, омогућила је помоћ за две породице са простора Косова и Метохије. Радост је пристигла у дом породице Томовић из села Доњи Крњин код Лепосавића, и у дом породице Јефтић из Грачанице. Обе породице су помогнуте у обнови ПВЦ столарије, а омогућена је и куповина ормара за породицу Јефтић.

Млади људи који воде ову организацију зраче јако позитивном енергијом коју свим срцем преносе на свој посао и активности. Ово није први пут да своју браћу и сестре подрже, да у њихове домове унесу мало радости и спокоја и њихова срца испуне љубављу и надом за неке боље дане.

Велика је срећа која је одјекнула међу члановима породица Томовић и Јефтић. Само сазнање да нису препуштени забораву и да неко мисли на њих довољно је да се сурова свакодневница преживи.

Наши драги пријатељи из поменуте организације су нам више пута показали и указали поверење, разумевање и великодушно су учествовали у многим акцијама за добробит преосталог српског живља на Косову и Метохији.

Ми им се овим путем у име наше организације, и у име помогнутих породица, срдачно захваљујемо за сваку пристиглу помоћ и за сваку реч подршке коју нам неретко упућују. Нека им се добрим врати!

 

Извор: narodnekuhinjekim.com

 

 

Pin It on Pinterest

Share This