Izaberite stranicu

У уторак 16. јула, у Манастиру Свете Тројице код Пљеваља, Његово преосвештенство Епископ милешевски г. Атанасије примио је у посету новоизабраног председника општине Пљевља г. Игора Голубовића са сарадницима.

Гости су најпре са Епископом обишли манастирски храм и поклонили се светињама, а затим су у гостопримници наставили разговор о потребама и могућностима сарадње општине Пљевља и Епархије милешевске Српске православне цркве.

Сви су били сагласни да је досадашња сарадња на овом нивоу била више него коректна и преко потребна, али је констатовано да је неопходно да се сарадња настави и колико буде потребно прошири. Општина ће увек изаћи у сусрет свим потребама Епархијe милешевскe у оквирима својих могућности, док с друге стране Епархија милешевска увек стоји као подршка и духовни бранич пре свега православне вере, али и свих добронамерних и поштених људи овог краја и шире у границама свога деловања.

У отвореном и пријатељском разговору, размотрено је низ питања и послова који су спроведени и који треба да се спроводе на територији општине Пљевља и Епархије милешевске. Исто тако је закључено да оваквих сусрета и састанака треба да буде што више како би и општина Пљевља, али и Епархија милешевска могли спровести све потребне планове и послове на добро и корист свих добрих, поштених и надасве верујућих људи овога краја.

Извор: Епархија милешевска

Pin It on Pinterest

Share This