Izaberite stranicu

Православно спортско друштво Света Србија и Црквени одбор Храма Светог Великомученика Георгија (село Дубровско) у суботу 23. марта у 19 часова, организује добротворно концертно вече под називом Србија се роди у свечаној сали Центра за културу и спорт Шумице (Устаничка улица 125а Београд).

Православно спортско друштво Света Србија је од свог оснивања, 2005. године, уприличило низ концерата просветитељског и добротворног карактера као и свечаних академија поводом обележавања националних јубилеја и празника.

„Све концерте и догађаје одржавамо под називом Србија се роди у циљу подизања свести о повећању наталитета, а прилог донирамо у добротворне сврхе. Овом приликом добротворни прилог од улазница који ће се сакупити намењен је за обнову храма Светог Георгија у селу Дубровско“, казао је Миљан Ћеранић најављујући ово добротворно вече.

Учесници духовног сабрања Србија се роди су деца Православног спортског друштва Света Србија, беседничко и певачко одељење, затим појац Драган Млађеновић, народни гуслари Бошко Вујачић, Славко Јекнић, Батрић Јокановић, Руски женски  вокални састав Роса и Музички састав Света Србија.

 

Pin It on Pinterest

Share This