Izaberite stranicu

Барска „Бубуљ продукција” екранизовала је спот за пјесму „Свети Јоване Владимире” Данице Црногорчевић, вокалне солисткиње и интерпретаторке духовне и етно музике, који је премијерно емитован на РТЦГ, као и објављен на „Youtube”. Режију спота потписује Дејан Сенић, заједно са Бранком Маљевићем. Кадрови су снимани у Саборном храму Светог Јована Владимира у Бару, крајем прошле године.

Даница Црногорчевић у међувремену је, у издању Манастира Острог, за подручје Црне Горе публиковала свој албум првијенац.

– Већ годинама имам дивну сарадњу са „Бубуљ продукцијом” на челу са Дејаном Сенићем. Била ми је велика част и задовољство да радим са њима, не само зато што су велики професионалци већ и добри људи. Ово је прва пјесма коју смо екранизовали, а на албуму их је једанаест, каже Црногорчевић и додаје:

– Врло је важно да човјек буде окружен добрим и поштеним људима, који с љубављу раде свој посао, и који воле и цијене нечији рад и таленат.

Она је најавила и да ће ускоро организовати промоцију албума.

Дејан Сенић каже да је ово за њих био посебан изазов, јер се ради о пјесми духовног карактера.

– Имали смо у плану да снимамо на још неколико локација, али с обзиром да је Даница тада била у другом стању, одлучили смо да само лијепо уклопимо кадрове које смо снимали унутар и око Саборног храма. Настављамо сарадњу, и планирамо да екранизујемо још пјесама са њеног албума, каже он.

Извор: www.in4s.net

 

Pin It on Pinterest

Share This