Izaberite stranicu

Колашинска опозициона партија Група бирача је мишљења да је неприсуством на Светосавској академији предсједница Општине Жељка Вуксановић понизила и осрамотила коалиционе партнере из СНП и ДФ пред сопственим народом и истовремено послала поруку свим грађанима Црне Горе шта мисли о њима и њиховој цркви.

“Светосавска академија у Колашину први пут од обнављања протекла је без предсједника колашинске Општине, домаћина куће. Гдје домаћин куће госте не дочекује ту нема ни куће ни људи, то је тако у Морачи, Ровцима и Васојевићима досад било”, казали су у свом саопштењу из Групе бирача.

Уз то, из Групе бирача су поручили и да овакав однос предсједнице општине представља “шамар грађанима Колашина”.

“Посебно онима који припадају српском националном корпусу, они који су је и довели за предсједника Општине. Него, немојте се чудити овима који су је на власт довели, таквих је увијек било у Српском народу јер су њима њихови лични интереси пречи од свега што је српско, заборављајући притом, да су ту гдје су захваљујући српском бирачком тијелу, а не својим способностима. Вуксановић не треба да се инати ни са црквом ни са народом већ да поштује цркву и народ без обзира на своје мишљење и о цркви и о народу”, каже се у саопштењу Групе бирача.

Зорица Булатовић

Извор: Дневне новине

Фото: novosti.rs

Pin It on Pinterest

Share This