Select Page

На празнике Обрезања Господа Исуса Христа и Светог Василија Великог, 14. јануара, одржана је у Источном Сарајеву продајна изложба православних бројаница, израђених трудом младих волонтера и чланова Удружења омладине и родитеља „Вратите нам осмијех“.

Продајна изложба одржана је испред храма Светог Василија Острошког у Добрињи, након празничне Свете литургије, а сав приход од продаје бројаница додијељен је младима ометеним у развоју, чијом су заслугом и трудом бројанице и настале.

Млади волонтери окупљени око храма Светог Василија Острошког су у неколико претходних мјесеци, у просторијама Удружења лица ометених у развоју „Вратите нам осмијех“ одржавали радионице на којима су, заједно са члановима удружења, израђивали православне бројанице намијењене продаји.

У мјесецу када славимо најрадосније хришћанске празнике млади волонтери су овим чином још једном на дјелу показали љубав и хуманост према ближњима, посебно према онима којима је помоћ потребна, а са сличним активностима намјеравају наставити и у наредном периоду.

Извор: Митрополија дабробосанска

Pin It on Pinterest

Share This