Izaberite stranicu

Убрзо након друге посјете Бојани Којић која болује од тешке болести услиједила је и трећа посјета овој скромној и храброј дјевојци.

Бојана је завршила још један циклус хемотерапија. Користи лијекове који су веома скупи, а купују се у иностранству. Захваљујући фонду ВДС-а били смо у прилици да Бојани уручимо материјална средства за набавку лијекова.

RZH 1Такође како смо јој и обећали, а захваљујући о. Вујадину Станишићу уручили смо јој и један рачунар како би што лакше провела вријеме у борби са болешћу. Овом приликом желимо да се захвалимо г. Радивоју Мијатовићу и његовом сину Александру који су донирали средства у фонд ВДС-а. Они су скромни и не желе да се то истиче, али средства која су они до сада издвојили за помоћ преко Цркве нису скромна.
Исти дан смо посјетили и породицу Невене Божић, дјевојчице која је нажалост изгубила битку са тешком болешћу. Том приликом породици Божић уручили смо новчана средства која су прикупљена при храмовима у Брчко дистрикту као и помоћ од стране ВДС-а. Породица Божић се захвалила на урученој материјалној помоћи.

Извор: Епархија зворничко-тузланска

Pin It on Pinterest

Share This