Izaberite stranicu

У организацији Црквене општине Улцињ упућена је хуманитарна помоћ поплављеним подручјима у БиХ и Србији. Улцињани су протекле недјеље били веома активни па је сакупљен пун камион разноврсне робе, која је прво упућена у манастир Прасквица, а потом усмјерена за Бијељину. Према ријечима протојереја Радојице Божовића одзив је био велики, а мјештани су показали да саосјећају са пострадалима.
Помоћ смо сакупљали у цркви Светог Николе, а у акцију се укључио и OO Демократског фронта који је у ту сврху отворио своје канцеларије. Углавном се ради о одјећи и обући за дјецу и одрасле, ћебадима, средстима за хигијену, води и прехрамбеним производима. Акција ће и даље трајати и већ смо скоро припремили други контигент, казао је Божовић.
ИЗ ОО ДФ су саопштили да је хуманитарна акција прикупљања помоћи за све угрозене поплавама у региону, и даље у току.
Оно што је сада потребно су: храна, средста за хигијену и пелене за дјецу. Позивамо вас све да се, сходно својим могућностима, прикључите акцији. Донације се и даље могу доносити у канцеларију ДФ-а, од 18 до 20 часова (петак, субота и недеља), као и у цркву Светог Николе током целог дана кажу у ДФ-у.

М. К.

Извор: Дан

Фото: www.orthphoto.net

Pin It on Pinterest

Share This