Izaberite stranicu

Окупљени око свог Архијереја, 17. и 18. фебруара 2014. године у просторијама Епархије шабачке у Шапцу, чланови Епархијског управног одбора и Савета Епархије шабачке одржали су редовну годишњу седницу.  Седница Савета почела је после молитве призив Светога Духа.
Седници Eпархијског управног одбора и Савета председавао је Епископ шабачки Господин Лаврентије,  а у раду је учествовали и чланови Савета  свештених лица и представника верног народа са територије Епархије шабачке. На дневном реду су били извештаји Епархијског  управног одбора Епархије шабачке о свом административном раду, грађевинској делатности и рачунском пословању у 2013. години, управљање са враћеном имовиномцрквама и манастирима на територији Епархије шабачке, извештај о раду верске наставе…   Епархијски савет је  размотрио и усвојио годишње извештаје који се тичу живота и рада у Епархији шабачкој. Такође Савет је донео и више значајних одлука за живот и даљи рад Епархије шабачке.
На крају седнице Његово Преосвештенство Епископ шабачки Господин Лаврентије се захвалио свим члановима Савета на одзиву уз жеље да саветници и даље наставе са својим радом на добро своје свете православне цркве.

Извор: Епархија шабачка

Pin It on Pinterest

Share This