Izaberite stranicu

Потребно је заиста имати ганглионаран нервни систем и кокошији желудац да би у потпуности ментално и физички апсорбовали западну пропаганду да оно што догодило се у Сребреници јесте геноцид, а у Сирту није. Да су Русија и Бјелорусија тиранске диктатуре, а неофеудални УАЕ гдје се силоване жене кажњавају строжије од њихових силоватеља, примјер беспрекорне демократије. Да су канибализам, ритуална одсјецања главе и самоубилачки бомбашки напади прави корак на имплементацији демократије у библијској земљи Сирији, као и да свргавање легитимно изабраног предсједника Египта није војни пуч.
Слиједећи исту логику од просјечног грађанина глобализованог свијета очекује се да прихвати наметнуту догму, да је хомосексуализам ствар слободе избора, а не физичких, менталних и душевних аномалија особа које такво понашање демонстрирају. Сви који основаност оваквог суда доводе у питање, бивају у старту стигматизирани као фашисти, екстремисти и хомофоби. Редовне годишње промоције сексулане изопачености, цинично назване ”парада поноса”, присутне су у сваком већем западно-европском граду. За свој први марш наши домаћи дукљански педери изабрали су Будву, незваничну престоницу црногорског туризма.
За близу 2000 година постојања, град Будва никада није био понижен као што је то данас. Жалосно је било прије неколико дана посматрати ДПС министра и функционере полиције како сједе иза тзв. ЛБГТ заставе, понизно климајући главом на све што је изјавио један од првих јавно декларисаних домаћих хомосексуланих парова. Ова двојица су отворено промовишући своју сексуалну настраност и глумећи жртве наводно заостале средине, у тешким временима кризе обезбиједили лагодну личну егзистенцију. Зато с правом можемо поставити питање да ли је одабир Будве као локалитета првог домаћег педерског марша заиста мотивисан наводно великим бројем сексулано настраних њених посјетилаца, или све то има везе са геостратешким интересима спонзора и финансијера пара Зековић – Цимбаљевић?
На званичном сајту Туристичке организације Црне Горе стоји да сваке недјеље на тиватски и подгорички аеродром слети више од 100 авиона са туристима из Русије. Посебно изражена склоност ка ванпансионској потрошњи туриста са овог поднебља, једна су од карактеристика која их чини веома пожељним у свим свјетским туристичким дестинацијама. Духовна блискост, више од три вијека пријатељских односа и релативно либералан визни режим представљају велику компаративну предност црногорског туризма, у односу на главну конкуренцију на огромном руском тржишту. Изгледа да се то нимало не допада одређеним центрима моћи, у првом реду спонзорима и финансијерима горе поменутог хомосексуалног пара и низа периодично гласних НВО, из класе сорошких теријера.
Прије нешто више од мјесец дана руска Државна дума посебним законом забранила је свако јавно ширење хомосексулане пропаганде. Руски антрополози и психијатри никада нијесу прихватили на западу креирану догму, да је хомосексуализам ствар слободног избора сваког поједнинца. Градска скупштина Москве недавно је ставила стогодишњи мораторијум на било какву могућност организовања педерских маршева и сличних манифестација. Лажираном промоцијом Будве као омиљене дестинације сексуално настраних и мјеста педерских маршева учињена је немјерљива штета домаћем туризму, јединој привредној грани која у независној држави Црној Гори обезбјеђује прилив новца из иностранства. Тако ће се овај простор индиректно огадити туристима из Русије и следећег љета многи од њих, посебно родитељи са малом дјецом одабраће неку другу туристичку дестинацију да тамо потроше свој новац.
Док Зековић и Цимбаљевић међу зидинама будванског Старог града изигравају страшила за руске туристе, њихове колеге из групе НВО класе сорошких теријера, која се иначе храни из истог казана као и горе поменути педерски пар, настоји створити негативну колективну представу о братском руском народу и застрашити потенцијалне инвеститоре из Русије да своја средства никако не улажу овдје, већ да за то изаберу неку другу земљу. То се примарно постиже беспримјерним непрекидним потенцирањем националности власника компаније која је 2005. године приватизовала КАП. За сорошке теријере прихватљиве су једино инвестиције са запада, чак иако оне умјесто новца углавном садрже томахавк ракете, осиромашени уранијум и бланко подршку домаћем мафиократском режиму.
Последња истраживања јавног мњења показала су да је толеранција према хомосексуализму отприлике сразмјерна подршци учлањењу Црне Горе у НАТО алијансу, упркос веома агресивној промоцији ове двије категорије од стране Владе Црне Горе. Остаје зато нада да ће у догледно вријеме и влада Мила Ђукановића народу бити једнако прихватљива као што су то данас педерлук и НАТО, те тако обистинити оцјена митрополита Амфилохија да Црногорци нијесу народ ”мувљег памћења и јареће памети”.

Извор: http://www.in4s.net

Pin It on Pinterest

Share This